sya's FotoPage

By: sya ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 21-Nov-2008 07:06 Email | Share | | Bookmark
salam semua....

salam...

pada sesiapa yg membuka FP ni, mesti boring sbb da lama tak update....
tp saya mengupdatenyer kat http://syafinaliza.fotopages.com

jmpt bukak yer


Saturday, 3-Jun-2006 05:34 Email | Share | | Bookmark
Raja sehari.....

kusyuknye mak lin bungkus...
ini jer yang tinggal
kak jaja, kak liza, ainul & iqa
View all 48 photos...
aku & ujang ucapkan ribuan trima kasih pd semua yg dtg memeriahkn majlis kami terutama kat :
1) Lin (pengapit) & Iqa (flower girl)
2) toyet (pengarah) & apoi (vedioman)
3) kak kam (camre girl)
4) camre man hampeh! ada ka patut x bg soft copy smua gmbo2 kami. dah x profesional. buat abis duit jer...... bodos



Friday, 2-Jun-2006 18:30 Email | Share | | Bookmark
posing-posing lagi...

tmbah skit
cantik x
rapat lagi skit
View all 13 photos...
semua persalinan ni selpas akad nikah. 22 pengantin sampai tak sempat nak makan mee udang yang disajikan. bzzzzzz.... sgt. Ruginyeee.... tak makan. posing sampai kul 7.30 mlm. tak pe kita menjamu selera malam nie k. malam ada sedikit tahlil.


Friday, 2-Jun-2006 17:23 Email | Share | | Bookmark
hari akad nikah

kusyuk dengar khutbah
lin teman setia
bedebar2 nie..
View all 16 photos...
akad nikah berlangsung kat masjid pada :
2 Jun 2006
jam 5.30 ptg
selepas sembahyang asar.

terima kasih banyak pada lin, toyet, kak kam


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net